Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Peter Tapalaga
NUME: Peter Tapalaga
ORAS: Baia-Mare

Jart Playboy colab series Pop - 7.87

Shape: High concave! Super pop High durability Made in Europe GRIPTAPE INCLUS IN PRET. Pretul nu include transportul. Cost transport: prin Posta Romana = 15 Ron; prin Fan Courier = 20 Ron.

Va reamintim, pentru orice comanda de peste 250 Ron, Area52 shop va ofera transport gratuit!

SG CONSTRUCTION - 7 straturi, 100% artar canadian, presate una cate una cu un adeziv eco-friendly! Super heavy pop reponse!Culoarea stratului de deasupra difera de la placa la placa!

MADE IN EUROPE - spring/summer colection 2015 SUPER FRESH! 9 stele din 10 la testul de rezistenta al placilor. Garantie reala pentru defecte de fabricatie (delaminarea straturilor)! Iata ce s-a spus despre placile Jart la acest test:"9 stele din 10. Placile Jart sunt fabricate in Spania, cu un proces de fabricatie de ultima ora. Aceste placi au fost cele mai consistente dintre toate marcile testate la fel cele mai subtiri si foarte usoare. Au rezistat foarte bine la testul de dat,torsiune si de flexare. Sistemul de control al calitatii este neegalat in industria skate. Am fost foarte impresionati si de calitatea graficii. Jart skateboards este la un nivel foarte ridicat al calitatii insa continua sa se perfectioneze, asa ca daca cautati o placa rezistenta, cu super pop si accesibila, alegeti cu toata increderea un Jart!"
Iata ca cei de la Jart au realizat o serie inedita in colaborare cu vestita publicatie PLAYBOY.Aceasi calitate care vine cu o grafica care-ti spune: "RIDE ONE OF THIS BABES!"
SUPORT EUROPEEAN SKATEBOARDING TO SUPPORT YOU!

Pret:

175

RON