Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Peter Tapalaga
NUME: Peter Tapalaga
ORAS: Baia-Mare

'17 Jart Classic series - 7.5 NEW 2XS!

Cel mai BASIC design, represent Jart skateboards! Face parte din colectia 2017,toate placile sunt realizate cu un nou lipici denumit 2XS, o formula prietenoasa cu mediul, realizata in Europa dupa ani de cercetare si imbunatari pentru a asigura riderul ca placa lui este foarte rezistenta iar popul este imens. 7 straturi din cel mai bun artar canadian, lipici 2XS, placile sunt presate individual in Europa pentru a asigura de fiecare data aceasi forma, concavitate si calitate. Controlul calitatii este deosebit de riguros, iar garantia pentru defecte de fabricatie (delaminare) este de 2 ani din momentul fabricarii. Straturi colorate, care difera de la placa la placa.

Forma: Medium concave; GRIPTAPE Jessup INCLUS IN PRET; Pretul nu include transportul. Cost transport: prin Posta Romana = 17 Ron; prin Fan Courier = 20 Ron.

Va reamintim, pentru orice comanda de peste 250 Ron, Area52 shop va ofera transport gratuit!

MADE IN EUROPE - spring/summer colection 2016! 9 stele din 10 la testul de rezistenta al placilor. Garantie reala pentru defecte de fabricatie (delaminarea straturilor)! Iata ce s-a spus despre placile Jart la acest test:"9 stele din 10. Placile Jart sunt fabricate in Spania, cu un proces de fabricatie de ultima ora. Aceste placi au fost cele mai consistente dintre toate marcile testate la fel cele mai subtiri si foarte usoare. Au rezistat foarte bine la testul de dat,torsiune si de flexare. Sistemul de control al calitatii este neegalat in industria skate. Am fost foarte impresionati si de calitatea graficii. Jart skateboards este la un nivel foarte ridicat al calitatii insa continua sa se perfectioneze, asa ca daca cautati o placa rezistenta, cu super pop si accesibila, alegeti cu toata increderea un Jart!"

SUPORT EUROPEEAN SKATEBOARDING TO SUPPORT YOU!

https://www.youtube.com/watch?v=OnTYhTRCvQo - introducing 2XS Glue!

Pret:

175

RON