Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Peter Tapalaga
NUME: Peter Tapalaga
ORAS: Baia-Mare

Rares "Chuck" Balarau

WELCOME TO THE TEAM - la o poveste cu Chuck.

A52: Salutare Chuck! Ce mai faci? Cum este viata pe la Cluj? Ce ai mai facut in ultimul timp?
Rares: Salut!Sunt bine,apar tot felul de chestii de la care nu te astepti."I_ _ _ _T"
A52: Spune-ne cateva lucruri despre tine,varsta, unde ai crescut, de cat timp te dai pe skate,
cine te-a sustinut cand ai inceput sa te dai pe skate?
Rares: MIRC:ASL:19/CLUJ/M.
A52: Ce inseamna skateboardingul pentru tine?Cum si cu cine te-ai apucat de skate?
Rares: M-am apucat nu mai stiu cum cu Cristi,Ema,Jhonny,Mishan...clujeni vechi. "Tu te dai pe skate numai ca sa cazi?"Peti Tapalaga.Skateboadingul e ceva ce nu pot explica..cred ca deaceea il pot considera o arta.Antivirusul este insusi virusul.haha

Ocupatia in afara de skate: Arta.

A52: Setup momentan la skate: Rares: placa Jart 8.25 in rest nici eu nu stiu.
A52: Trickuri preferate si la ce-ti palce cel mai mult sa te dai:cante,railuri,scari? Rares: trickurile in care am cel mai mult control.Imi plac railurile(mostenitorului nu-i prea plac)
A52: Home basespot/locuri preferate de dat in Romania: Rares: Marmura fara amenda.
A52: Skateri preferati,internationali - un skater care te-a inspirat foarte mult/locali-cine-ti place cum se da de la noi, daca ai un model de urmat?
Rares: Slash,Andrew Brophy,Chris Phanner,Jon Allie si Jamie Tancowny.Skateri romani:Isip Adrian,Macaria,Ema,Cristi mic, Tomi, Ian,Georgica,Paul,Diky,Gavo,Sasha,Cezar(somesu rece),Bobo, Cezarica,Cretz,Peti bm,Luci,thenutz,Uscat,Grasu,Alin,Stefanel,Dacian,Costash,Bogdan Botis..prea multi. 
A52: Cu cine te dai? Rares: Cu localnicii preferati.
A52: Ce parere ai despre concursuri/unde ai participat si merita mentionat? Rares: de exemplu dupa "Transylvanian Rippers" se observa un alt ritm de progresare la skaterii clujeni,ceea ce e bine. Am participat la mai multe concursuri:Primul meu concurs"Game of skate Codlea",STTG 1,2 si 3,Tare ca piatra 5,Transilvania Rippers...
A52: Hobbyuri pe care le faci cu mare placere? Rares: facebook :|
A52: Muzica - trupe,artisti favoriti? Mancare? Bautura?:)). Rares: Imi plac unele piese de la:Hawkwind,John Mayall,The animals,Bob Dylan,Iron Claw,The Growlers,Amon duul si mai multi.Spanac si bere. A52: Extravagant!:)
Ma dau pe skate ca sa: ma sparg.

A52: Planuri de viitor, locuri unde vrei sa ajungi sa te dai, dorinte care ai vrea sa ti-i le impinesti(daca vrei sa le zici:D) Rares: NU =nu stiu,poate,credca,probabil,sa vedem= DA
A52: Un mesaj pentru skaterii incepatori din Romania si pentru restul skaterilor. Rares: Nu zi mai mult decat poti sa faci pentru ca viitorului nu-i place lenea.

A52: Ne povestesti o intamplare amuzanta care ti-i s-a intamplat de curand?Sau care-ti vine in minte?: Rares: Eram singur prin Germania vara trecuta..si dupa cinci ore de asteptare in soare pe langa ceva lan de grau,m-au luat cu stopul doi baieti pana in Cluj. Partea amuzanta e ca tot drumul auzeam manele la maxim si se mai intorcea soferul"HA ce zici Rares de piesa asta?"..oricum baieti de treaba..poveste lunga..le-am zis si niste poezii hahaaa.
A52: Altceva ce vrei sa ne spui si am uitat sa te intreb Rares: Lasa nu ma mai intreba ca-i deajuns.Mersi de interviu.Salutare tuturor prietenilor numai ganduri bune!

0 Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest articol . Fii primul care comenteaza !

Adauga Comentariu

Commentul a fost postat
Trebuie sa te loghezi pentru a putea lasa comentarii