Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Peter Tapalaga
NUME: Peter Tapalaga
ORAS: Baia-Mare

Skateboard Transilvania

 

\"\\"\\\\"\\\\"\\"\" Clubul sportiv S kateboard Transilvania s-a infiintat in 16.06.2008,avand in componenta 5 membri fondatori,toti skateri,toti cu dorinta de a ajuta miscarea skateboard,si nu numai, in Romania.

Acestia sunt: Bogdan,Costa(Costashul) ,Alex Misan,Dobi si Pilu, in decursul timpului s-au adaugat si alti membri, cum ar fi Macaria Cristi si alti care provin si din alte sporturi nu doar skateboarding:Mihai \\\\\\\"Oageru\\\\\\\" - binecunoscutul roler, Don Alex bmxer si altii.

Menirea clubului este urmatoarea,extras din statutul clubului:”de a asigura dezvoltarea skateboardingului si a unei baze materiale,terenuri special amenajate pentru practicarea acestui sport”.

Obiectivul principal a fost indeplinit si anume: acela de a realiza un skate-park adevarat in Cluj-Napoca, iata ca anul 2012 il aduce si pe acesta.

Dorim sa crestem ca si numar de membri implicati activ in realizarea acestui plan,desi clubul se numeste “Skateboard Transilvania” membri acestuia pot sa fie de oriunde din tara si nu neaparat doar skateri.La urma urmei reprezentam o comunitate care speram ca va creste din ce in ce mai mult. Oricum in acest moment suntem destul de putini,macar sa fim uniti pentru a putea face ceva. Si se pot face lucrui ok in toate orasele tarii pentru ca stim ca toata lumea merita sa aibe conditii de dat , daca iti place sa te dai tre sa ai si unde!

Inscrierea in Clubul Skateboard Transilvania se face la sediul clubului: Str. Clinicilor, Nr. 42, Cluj-Napoca (la shopul Area52). Ca si membrii veti plati o taxa de inscriere de 50 de lei iar anual o cotizatie de inca 50 de lei. In schimbul acestor bani veti primi anumite beneficii precum si tricou, stikere si legitimatie de la club. Mai mult einformatii la adresa de mai sus. Intre timp puteti sa ne adaugati si ca prieteni pe facebook: http://www.facebook.com/skateboardtransilvania

Nu uitati - daca sunteti prin Cluj sa dati o tura la nou park din Parkul Rozelor! Ne auzim!

,Echipa Skateboard Transilvania