Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Peter Tapalaga
NUME: Peter Tapalaga
ORAS: Baia-Mare

Detalii despre livrare si plata

FACEBOOK: area52shop

Area52 shop apartine S.C. Art Flow S.R.L, cu sediul in Cluj-Napoca, str. Pablo Picasso, Nr. 10.

Conform procedeului de Protecţie a Datelor Personale va informăm că datele personale ale clienţilor noştri sunt stocate în baza de date a companiei, fiind folosite DOAR în scopul de a onora comenzile. Ele nu vor fi făcute niciodată publice!

Distribuitorul mărcilor Jart,Iron,Tricks,Long Island, Allstargum, Lando footwear, Antiz skateboards, Aloha, etc deţine drepturile asupra conţinutului acestui site(imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe şi alte date),copierea acestora şi publicarea într-o alta parte fără a avea dreptul poate fi considerată o violare a drepturilor de autor conform legi Copyright-ului şi dreptului asupra proprietăţii intelectuale şi se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Pretul tuturor produselor este cu TVA inclus, fara pretul transportului inclus. Transportul este GRATUIT pentru orice comanda mai mare de 250 de RON!

1)Pentru a comanda:
Alegeti produsul dorit,si apoi il „adaugati in cos” cu un click pe „adauga in cost”.
Pentru a contiuna cumparaturile puteti alege orice alt produs si sa faceti la fel. Dupa ce ati terminat in partea dreapta sus va va aparea cosul cu cate produse aveti selectate, acolo dati click pe \"Iesire\". In acest moment va trebui sa va logati si sa trimiteti comanda spere noi.Suntem siguri ca va veti descurca.
Veti fi contactati prin telefon pentru a confirma comanda.Iar apoi totul ramane in seama noastra,impachetam,trimitem,iar voi veti primi acasa sau la oficiul postal cel mai apropiat.

2) Livrarea Produselor.
a) Produsele sunt livrate prin intermediul firmei Fan Courier sau prin Poşta Româna(după caz,dorinta clientului),în maxim o săptămâna.(Fan Courier durează 24-48 ore, iar Poşta Română 24-96 de ore, depinde unde trebuie sa ajunga coletul).
b)costul livrării:
Costul transportului unui colet pentru Fan Courier este pentru primele 2 kilograme 20,46 RON şi se va achita împreuna cu produsele comandate în momentul livrării acestora. Dacă comandaţi mai multe produse acestea vor fi trimise într-un singur colet iar  preţul transportului va creşte pentru fiecare kilogram în plus cu aproximativ 1-1,5 RON.
Tarifele pentru Posta-Română sunt în jur de 15 RON/primul KG iar pentru fiecare kilogram în plus se adaugă 3 RON.

3)Cum se face plata ?
Plata se va face numai prin ramburs, însemnând că plăteşti în numerar (lei) la livrare, către comisionarul care efectuează livrarea.E simplu.

Toti shoesii beneficiaza de garantie pe timp de 30 de zile de utilizare normala si totodata exista posibilitatea de returnare a shuzilor in cazul in care marimea nu corespunde sau clientul doreste.Costul transportului in cazul une returnari va fi suportat de catre client.

Comanda minima pe care o acceptam este de 50 de Ron.
S.C. Art Flow S.R.L nu este responsabilă de eventualele întârzieri datorate transportatorului. În procesul de livrare, clientul este responsabil de acurateţea adresei de livrare declarată.

S.C. Art Flow S.R.L nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv S.C. Art Flow S.R.L  își asumă dreptul de a nu onora o anumită comanda în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. În acest caz S.C. Art Flow S.R.L va informa clientul asupra situației create.