Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Peter Tapalaga
NUME: Peter Tapalaga
ORAS: Baia-Mare

New brand in shop: VANS

Post Image

Dupa zilele petrecute atat de frumos alaturi de cei de la Antiz, ne-am intors la shop incarcati cu energie pozitiva, pentru ca stim ca skateboardingul WILL LIVE FOR EVER. Dustin, Samuel si Victor, 3 dintre riderii care ne-au vizitat sunt sponsorizati de Vans, iar stand cu ei ne-am decis sa aducem in shop cateva modele de la VANS. Brandul VANS este cel mai vechi brand de incaltaminte pentru skateboarding iar experienta acumulata in cei 50 de ani de existenta se transpune in modelele create. Asa ca , DA avem un brand nou in shop: VANS!

Antiz Skateboards - TURneu in Romania: 23.09.2016-02.10.2016

Post Image

LUME, LUME!!! In premiera pentru Romania, va avea loc un TUR adevarat de skateboarding, cu 7 rideri de talie internationala, in perioada 23.09.2016-02.10.2016! Area52 shop a incercat sa faca tot posibilul pentru ca acest lucru sa se intample, iar lumea skateboardingului din Romania sa aibe parte de acest tur special, cu un invitat super special: Dustin Dollin.
Don't miss this, va fi ceva memorabil si vom fi prezenti in mai multe orase. Daca totul se desfasoara conform programului si nu vor aparea evenimente neprevazute programul va fi acesta: 23,24.09 - BRASOV, 25.09 -SLATINA, 26,27.09- CRAIOVA, 28.09 - RAMNICU VALCEA, 29.09 - SIBIU, 30.09 - ALBA IULIA, 01.10 - BAIA-MARE..in curand un mic event va fi facut pe Facebook pentru a va anunta unde vom iesi la skate, baietii care vin vor doar spoturi street, asa ca vom avea nevoie de voi sa ne aratati cele mai bune spoturi din orasele voastre! Parteneri ai turului: ANTIZ Skateboards, Area52 shop, Youthink Hostel, CnKrue, Revista RoTric, Skateboard Transilvania, hope more to be announced!

Cu aceasta ocazie va spunem ca shopul va fi inchis in perioada 23.09.2016 - 02.10.2016, asa ca daca aveti nevoie de ceva ganditi-va la asta din timp!

SEE YOU ON THE ROAD! Cheers mates!Fa ceea ce iubesti! Povestea adevarata a lui Tiago Lemos.

Post Image

Un scurt film inspirational care prezinta povestea lui Tiago Lemos, unul dintre cei mai buni skateri la nivel mondial la momentul de fata. Ca si orice skater , Tiago a inceput de undeva, iar skateboaridngul reprezinta pentru el o mare iubire. Fa ceea ce iubesti si iubeste ceea ce faci, la fel ca si Tiago si vei ajunge acolo unde visezi sa ajungi! INSPIRATIONAL.
Produse noi in Shop!

Post Image

Multi dintre voi ne-au intrebat cand o sa mai primim ALLSTARGUM...va anuntam ca acesta a ajuns intr-o formula noua , STRONG! Pe langa noul Allstargum au ajuns toate tipurile de piulite, bushinguri, pivot-cupuri, care vor da o viata noua axelor voastre! Pentru ca ne pasa chiar si de cele mai mici detalii! Totodata multe produse in shop, (placi, cruisere, longboarduri, shoes, etc)...unele le preturi speciale...pentru ca summer is going on and on!

 Adrien Bulard - special report

Post Image

Skateboardingul se afla pe un teritoriu care sta intre mental si fizic. Mai mult ca si in alte activitati , cele mai mari talente din skateboarding au o scanteie speciala care ii pune intre cele doua parti, avand la fel de mult din fiecare. Adrien Bulard are o conditie speciala denumita "obsesive-compulsive disorder" care se pare ca il poate face sa se focuseze la fiecare trick pe care il incearca mult mai bine. Un report care merita vazut din plin! Enjoy it!