Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Peter Tapalaga
NUME: Peter Tapalaga
ORAS: Baia-Mare

Trick tip: 360 shovit by Andrei

Post Image

Stim prea bine ca trick tipurile-s la moda in zilele noastre (facute mai bine sau mai putin bine) insa ne-am hotarat sa scoatem si noi din cand in cand cate un trick tip. Trick tipurile vor fi facute de diferiti skateri din diferite colturi ale tari si speram ca va vor ajuta.

Primul trick tip: usorul sau greul 360 shovit explicat de Andrei a.k.a. Neo din Iasi. Multumim Andrei! Enjoy!Concurs nou Do the trick GET the Tshirt

Post Image

Vremea rece se apropie insa asta nu inseamna ca sezonul de dat pe skate se incheie. Area52 lanseaza astazi concursul care va va tine in priza si peste iarna: Do the trick - GET the T-shirt!

REGULI: la fiecare 14 zile vom da un trick de facut, ca un fel de tema de casa. Dupa ce aflati care-i trickul , luati skateul, un prieten/prietena sau chiar pe mama sau bunica cu o camera, mergeti la spotul STREET unde vreti sa dati trickul, il filmati, il uploadati pe youtube, vimeo si il postati pe pagina noastra de facebook. La sfarsitul celor 14 zile , cel mai bine dat trick va primi un tricou de la noi - Jart sau Lando la alegere. Atentie: conteaza si likeurile stranse pe pagina de facebook insa cel mai mult conteaza notele date de noi. Totodata concurenti au dreptul de a se nota uni pe altii. Mai departe veti gasi detalii legate de prima etapa:

 

Primul trick de rezolvat: skate fundation - OLLIE.

Deci aveti 14 zile ca sa va filmati cel mai bun Ollie al vostru. Ollieul trebuie dat la spot street peste orice fel de obstacol. Se vor nota: inaltimea ollieului, spotul unde este dat, cat de clean este dat si cat de artistic este filmat. La descriere trebuie sa treceti: numele vostru si orasul unde este filmat trickul.

Bafta mare! Asteptam filmarile!

 

Poze etapa 4 - "Monthly best photo contest"

Post Image

Etapa a 4-a "Best photo contest" s-a incheiat , am primit 11 poze pe care le puteti vedea in continuare. Multumim participantilor iar castigatorul va fi anuntat in curand, dupa ce vom nota si noi pozele. Etapa a 5-a a inceput  de la 1 noiembrie, asa ca puteti pune pozele pe wallul de facebook. Au mai ramas 2 etape, contestul se va incheia la 31 decembrie 2011!


Dupa ce am am notat si discutat am decis ca luna aceasta premiul pentru Best Photo sa mearga la Vlad - cu Ollie la 9 scari , care dovedeste in poza lui ca are un ollie pe masura, s-a notat : trickul, spotul si nu in ultimul rand cum a fost prins in poza. In aceasta luna am decis sa nu luam in considerare asa de mult likeurile primite. Poza lui Edy (care intradevar este super ok) nu s-a luat in considerare deoarece aceasta a fost editata si el a castigat deja o etapa trecuta. Felicitari tuturor celor care au trimis poze si maxime felicitari lui Vlad!

Peter Tapalaga pt. Jart mini edit

Post Image

Prietenul nostru de la Mushroom shop Baia-Mare a pregatit un mini edit pentru Jart cu o parte din footage-ul strans in ultimele luni. Skateboarding din nordul tarii, Maramures style represent.

James - flow rider Jart skateboards Belgia

Post Image

Clipul de introduction a lui James pentru Jart skateboards. Super stil, flow, trickuri si super lazer flipuri!