Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Erik Dancs
NUME: Erik Dancs
ORAS: Targu Mures

Cian Eades - bine ai venit in familia Jart

Post Image
{mosimage}{mosimage}

Familia Jart continua sa creasca! Cel mai nou membru al teamului de amatori este tanarul irlandez Cian Eades, a carui clip de introducere puteti sa-l vizionati accesand imaginea de mai sus. Felicitari Cian! Stati cu ochii pe el pentru ca veti avea ce vedea.

10 tricks cu Cian:{youtube}EEoCdGhSSjA{/youtube}

Compilatie Best trick 8 scari Tare ca Piatra - 23.07.2010

Post Image

{youtube}kK84p-W2cAg{/youtube}- Tare ca Piatra compilatie by Sslayer44. Enjoy!

Tare ca Piatra - un show pe cinste in peisajul cotidian romanesc, de apreciat faptul ca exista orase in Romania unde se poate realiza un concurs de skate street si care sa iasa foarte bine. In afara de caldura inabusitoare care te facea sa transpiri cel putin 2 litri pe ora, totul a fost super ok, iar organizatorii merita toate laudele! Cei din Cluj au mers in primul rand sa se dea pentru ei,mai ales ca majoritate nu au mai fost niciodata acolo, iar acest lucru s-a vazut. Felicitam pe toti cei care au fost la fata locului, fie ca au participat sau nu, pentru faptul ca sustin miscarea de skate.Felicitari speciale celor sub 16 ani pentru ca au dovedit ca skateboardingul este in plina dezvoltare si la noi, iar ei il vor duce cu siguranta la un nou nivel! BIG UP!!! Felicitari celor mari pentru ca au ridicat miza si au pus o noua caramida la evolutia skateboardingului.

Desi erau asteptati mai multi rideri ,acestia nu au mai venit, intradevar era departe insa la fel cum au putut ceilalti sa ajunga, se putea ajunge. Este timpul ca orgoliile sa fie lasate deoparte, iar scena de skate romaneasca sa fie mai unita ca niciodata, pentru ca sa trecem la next level, so KEEP IT REAL!

Inca odata felicitari tuturor celor implicati si asteptam 2011 cu Tare ca Piatra 6!

Riderii Jart Skateboards in forma! - 20.07.2010

Post Image
{mosimage}{mosimage}

Se pare ca weekendul trecut a fost unul bun pentru riderii Jart skateboards de peste tot. Youness Amrani a castigat Red Bull Manny Mania din Belgia, primind biletul spre finala care va avea loc in New York in 21 si 22 august! Ivan Rivado a luat locul 2 la proba de bowl de la Roma, etapa a World Cup Skateboarding.Si nu in ultimul rand Cristi Macaria, rider Jart Romania a castigat la Tare ca Piatra - best trick la 8 scari (bs 360 ollie) si Game of Skate. Felicitari pentru toti! 

10 trickuri pentr-o placa etapa 3 - Shoky wins!

Post Image

Cum sta treaba cu Etapa 3? Shoky ne exemplifica direct din underground. Si devreme ce e singurul videou primit pentru aceasta etapa el ia si placa de rigoare. Congrats. Shoky!

{youtube}8mtdiL4vl8I{/youtube}

Nike Sb tour Demo Londra

Post Image

{youtube}qHpfD0wodt4{/youtube} Nike Sb tour Demo in Londra, o sansa sa-i vedem pe rideri Nike, inclusiv Youness Amrani in actiune.