Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Peter Tapalaga
NUME: Peter Tapalaga
ORAS: Baia-Mare

Skate-park in Cluj-Napoca - the CONSTRUCTION!

Post Image
Dragi prieteni, cu deosebita placere va anuntam ca lucrarile la mult asteptatul skate-park din Rozelor au inceput, azi 05.03.2012! Multumim tuturor celor care au crezut in acest vis si care ne-au incurajat tot timpul, iar celor care nu au crezut sau inca nu cred le spunem doar ca "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"! Let the dreams come true! Peace & love from Cluj-Napoca - 2012!

O ora in park cu Samuel Herreros

Post Image

Riderul Jart a petrecut o ora in unul din cele mai mari parkuri indoor din Spania: Picnic skate-park. Imbracat in verde parca sa se asorteze cu rampele acesta ne arata super big tricks in ora alocata filmari acestui part. Super all around skills combinate cu viteza nu au cum sa dea gres. Take a look!

Jart PRO team la Ambasada

Post Image

Bastien Salabanzi, Ivan Rivado si Mark Frolich au petrecut cateva zile in Barcelona unde s-au dat in parkul Ambasadei. Prima data au fost amatorii cei care au facut un edit acolo, iata ca acum a fost randul celor 3 pro sa "distruga" parkul. Super trickuri venite de la rideri europeni, facute super lejer, care par a fi o joaca de copil. Acest PART TREBUIE vazut! Iata si linkul:

http://www.thedcembassy.com/articles/view/jart-pro-team

 

Bastien Salabanzi - NEW footage 2012!

Post Image

Bastien Salabanzi este o legenda in skateboarding. Acest clip filmat in street parkul din Bordeaux ne demonstreza inca odata acest lucru. Maxima apreciere pentru Bastien! Footage din 2012! Street part coming soon...

Steve King "offcuts" edit

Post Image

Dupa ce Steve a facut un super part pentru filmul "Big Push" , a continuat sa filmeze si pentru viitorul video de la Jart. Filmarile "offcuts", care nu vor aparea in video, au fost puse in acest mini part in care riderul Jart U.K. face un super show.Inca odata Jart is supporting europeean skateboarding at his finest!