Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Erik Dancs
NUME: Erik Dancs
ORAS: Targu Mures

Tricouri si accesorii noi - 30.09.2010

Etapa 6 - 10 trickuri pentr-o placa Stair Hero! - cititi!!!

Post Image

 {mosimage}{mosimage}

Etapa 6 is on - STAIR HERO! Si dupa cum v-ati dat seama e vorba de scari! De cate? Minim un set de 4 scari, maxim - sky is the limit! In urmatoarea luna trebuie sa pregatiti cele 10 trickuri, sa le montati si sa ni-i le trimiteti. Punctajul se va acorda in functie de trick, stil si numarul/marimea scarilor la care se da trickul. Nu trebuie neaparat ca toate cele 10 trickuri sa fie date la acelasi set de scari. In caz ca aveti intrebari contactati: bogdan@area52.ro ; Acestea fiind spuse va dorim multa bafta si sa vedem trickuri cat mai bune! Si inca ceva.....etapa este deschisa pentru toata lumea! Va cantari mai mult in luarea deciziei finale. Fiind penultima etapa este si printre cele decisive. Pentru ca sa fi luat in considerare in sponsorizarea Jart este necesar sa participi la ultimele 2 etape!

Juvina Ion-Radu

Post Image

Profil Petrea Desi nu-l cunosc personal pe Juvi (adica nu ne-am intalnit), cred ca este o persoana jos palaria, asa ca mi-am luat libertatea de a scrie cateva cuvinte despre el si pentru el. Juvi este un skater din Giurgiu, pe malul Dunarii , printre putinii care se dau acolo si care se da pe skate 100% din pasiune. Se da pe skate si face fotografii (check out the photos), frumoase fotografii care surpind realitatea pe care uni nu o vedem. De aici dorinta lui de a-si trai viata cu si din pasiune. Juvi, stiu ca-ti doresti asta, asa ca indeplineste-ti visul! Fulfill the Dream!

Nume - Juvina Ion-Radu

Locatie - Oraş Giurgiu

Varsta - 18 ani

Ocupatie - Student anul I

Ma dau de: 5 ani

Setup momentan la skate: placa Jart 7.8, axe Iron, roti - no name, rulmenti – no name.

Trickuri preferate: 360 double flip,toate flipurile ce pot fi trase cu underflip

Ma dau in: Giurgiu

Loc preferat din Romania: Toate ce pot fi practicabile

Skateri preferati:Din România: Răzvan Salabanzi,Alex Mullen şi desigur,braşovenii. Din străinătate,nu mai zic,na,toţi cei cunoscuţi sunt buni

Cu cine te dai?: Cu skaterii din Giurgiu(mulţi): un băiat de 18ani şi celălt de 13.Ne descurcăm

Despre concursuri: Contesturile în România au fost duse la nivel înalt,băieţii au evoluat mult,deci trickurile sunt pe măsură.Până acum am fost doar la Urban fest 2007,dar pe viitor am să particip,în special la secţiunea Highest Ollie.

Hobbyuri: Fotografia,pt.care dedic mult timp chiar dacă am bacu’ şi o data cu ea,evident, Photshop-ul

Cum te-ai apucat de skate? Eram clasa a6a.Am văzut un băiat din oraş pe placă şi cu ce am mai văzut şi pe la TV,mi-a trezit interesul.Mi-am luat prima Blană dintr-un Carrefour,un Rco de 49,90lei.

Muzica:Death Metal,Hardcore Metal,Tehnical Death Metal (da,astea cu “metal”),dar şi hip hop

Ma dau:Pentru că skateboardingul te învaţă lecţia vieţii,te ajuta să iţi alegi mai bine oamenii pentru că inevitabil interacţionezi cu ei şi la fel ca şi fotografia,mă face să am o perspectivă mult mai deshisă faţă de locurile pe unde merg,creând astfel un loc bun din orice.

Planuri de viitor:Să depăsesc recordul mondial lui Danny Wainwright (Ollie)-(Cănd ai 1,95m ,se poate) Şi să readuc fotografiile anilor 60 înapoi în secolul 21,deci fotografie!

Last words: Choose something to die for,the only way to stay alive!

{youtube}B_1iRI0yZgk{/youtube} Juvi 2007-2008!

 {jgxgal folder:=[images/stories/profil_juvi/poze] cols:=[7]}

  
 

 

Rezultate etapa 5 - Wheelie master 21.09.2010

Post Image

Mai jos va prezentam cele 2 filme primite pentru etapa a -5a a contestului 10 trickuri pentr-o placa.

{youtube}Zk22mNaPa8I{/youtube} Sebi din Tulcea ne arata some serious skills la manualuri! WINNER:)!

{youtube}mmSTj2lzQ7Y{/youtube} Bonus: un mini edit foarte misto de manuals de la Kinder din Iasi.Nu a participat la concurs cu el insa e foarte bine facut si merita vazut de cat mai multa lume. Big Up! Atentie la B-Boy!

{youtube}GkycGBZ1XVA{/youtube} Cosmin din Brasov - 10 manualuri elegante! Congrats si aplauze!

Felicitari Eero Anttila! - 15.09.2010

Post Image

{mosimage}{mosimage}               Eero Anttila a castigat in acest weekend trofeul si plicul Helsinki Hook Up 2010 - contest tinut indoor in Finlanda. Mai jos este Top 10, precum si o mica filmare cu un run a lui Eero.

{youtube}mBgkipGl1IY{/youtube} 1 Eero Anttila
2 Axel Cruysberghs
3 Eniz Fazliov
4 Sami Miettinen
5 Chris Haslam
6 Wille Mäkelä
9 Javier Sarmiento
7 Peter Smolik
8 Brandon Turner
10 Ronny Turpeinen