Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Peter Tapalaga
NUME: Peter Tapalaga
ORAS: Baia-Mare

Best photo contest is ON! - 08.07.2011

Post Image

Primul contest Area52 al verii! I-ati skateul, vorbeste cu cel mai bun prieten al tau care are camera foto, mergeti la un spot special si faceti un foto sesion plin de trickuri si distractie. Reguli...

Report in imagini - trip to JART headquarters 28.06.2011

Post Image

In primul rand vreau sa va spun ca a fost o onoare pentru mine sa vizitez sediul Jart. Dupa ce a trebuit sa rup rotile gentii mele, pentru ca cica ar fi fost mai mare decat ar fi trebuit, zborul a decurs bine si am ajuns in Zaragoza. De aici am luat autobuzul spre Pamplona unde Mathieu Dupuy, Jean-Marie si Sean, rideri Jart au avut in acea zi 2 demouri. Baietii – super ok, doar spiritul skate e acelasi in toata lumea! Ajunsi la Jean-Marie acasa am sarbatorit intalnirea noastra cu cate un pic de tuica si bunatati spaniole....

Alex Dechuna - Jart U.K. 24.06.2011

Post Image

Alex Dechuna - mini riperu de 14 ani sponsorizat de Jart skateboards Anglia. Tineti minte numele acestuia pentru ca in curand va deveni un fenomen! Super speed si fara frica acest micut! Enjoy the clip - click pe "citeste mai mult"!

Bastien Salabanzi skate la "Jart Party" 20.06.2011

Post Image

Este oficial: Bastien Salabanzi s-a tuns!:) Saptamana trecuta a fost invitatul Sk8land shop din Madrid, iar cu aceasta ocazie Bastien a muncit din greu la dat autografe insa si la datul in skateparkul din Madrid cu trickuri "la control". Nu a mai iesit de ceva timp un video cu Bastien insa minieditul de mai jos este probabil un mic preview la ce vom vedea pe viitor de la el. Bastien - the legend!

Nick Fiorini - castiga etapa Arizona "Best foot forward" - 15.06.2011

Post Image

Nick Fiorini, proaspat rider Jart U.S. a castigat weekednul acesta "Best foot forward" un eveniment prestigios marca Zumiez, etapa din Arizona si s-a calificat pentru etapele urmatoare. Trickuri grele pe teava de la toti riderii, sigur concursul a fost unul deosebit de greu de judecat. Good luck bro! Fie ca tu sa castigi marea finala!