Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Peter Tapalaga
NUME: Peter Tapalaga
ORAS: Baia-Mare

Poze etapa 3 - "Monthly Best photo contest"

Post Image

Iata si pozele trimise pana acum pe pagina de facebook pentru etapa lunii septembrie..in continuare. And the winner is Vlad Vaduva -5050!

Promo: Tomi din Cluj-Napoca

Post Image

Skateboarding din Cluj-Napoca - Tomi, promo pentru partul lui de sfarsit de an. Acesta o sa apara maxim prin decembrie, asa ca bring it on! Skate, munca, sudoare, cazaturi, trickuri pe masura! Suntem mandri de tine si te sustinem. Tine-o tot asa!

Cluj Montage by Dragos Hanciu

Post Image

 

Baietii din Timisoara + Deva + Sibiu + Orastie au facut o vizita weekednul trecut la Cluj. Sambata s-a filmat cate ceva si ce a iesit va prezentam aici. Cristi si Bogdan din Cluj s-au nimerit si ei pe zona. Cu good vibe de la CEC - montaj facut in o ora jumate de skate. Congrats Hanciu Dragos pentru edit. Sunteti bineveniti oricand aici! Skateboarding society. skate for fun.

 

Noi modele Lando footwear pe site!

Post Image

Prima data am adus shoes Lando din curiozitate si deoarece este un brand europeean care trebuia luat in considerare. I-am adus, i-am probat, verificat, testat - shoesii sunt super confortabili, au un design stilat, un raport calitate pret foarte bun. Iata ca acum aducem cateva noi modele de shoes plus marimi la ceea ce avem deja. Fara doar si poate Lando a investit mult in ultimul timp in research pentru shoes iar pentru la anu va pregatim o surpriza! Totodata investeste in riderii talentati, asa ca teamul celor de la Lando s-a marit in ultimul timp cu 2 noi membri: Damen Garcia la SKATE (filmul il puteti vedea mai jos) si Marcin Oskiera la BMX - introul lui puteti sa-l vedeti in continuare...

 Damen Garcia - welcome to the Lando SKATE team!

Brand new: CLAN 010 Skateboards!

Post Image

CLAN Skateboards ajunge si in Romania! Cu o forma UNICA (mai putin concava , gen medium plus concave la Jart) conceputa de riderii CLAN aceste placi au un super pop, greutate scazuta si rezistenta marita. Iata cateva date despre acest brand, relativ nou insa care a inceput deja sa cucereasca skaterii de pretutindeni: Dupa cum v-am obisnuit - Made 100% in Europe, brandul a fost lansat in martie 2010 de catre legendele skateboardingului din Spania: Alain GOIKOETXEA si Manuel PALACIOS care si-au unit fortele cu grupul HLC SB...

Danny Wainwright - introducing CLAN Skateboards! Tons of pop!