Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Peter Tapalaga
NUME: Peter Tapalaga
ORAS: Baia-Mare

Alex Dechuna - Jart U.K. 24.06.2011

Post Image

Alex Dechuna - mini riperu de 14 ani sponsorizat de Jart skateboards Anglia. Tineti minte numele acestuia pentru ca in curand va deveni un fenomen! Super speed si fara frica acest micut! Enjoy the clip - click pe "citeste mai mult"!

Bastien Salabanzi skate la "Jart Party" 20.06.2011

Post Image

Este oficial: Bastien Salabanzi s-a tuns!:) Saptamana trecuta a fost invitatul Sk8land shop din Madrid, iar cu aceasta ocazie Bastien a muncit din greu la dat autografe insa si la datul in skateparkul din Madrid cu trickuri "la control". Nu a mai iesit de ceva timp un video cu Bastien insa minieditul de mai jos este probabil un mic preview la ce vom vedea pe viitor de la el. Bastien - the legend!

Nick Fiorini - castiga etapa Arizona "Best foot forward" - 15.06.2011

Post Image

Nick Fiorini, proaspat rider Jart U.S. a castigat weekednul acesta "Best foot forward" un eveniment prestigios marca Zumiez, etapa din Arizona si s-a calificat pentru etapele urmatoare. Trickuri grele pe teava de la toti riderii, sigur concursul a fost unul deosebit de greu de judecat. Good luck bro! Fie ca tu sa castigi marea finala!

Finala Red Bull Manny mania Spania 12.06.2011

Post Image

RedBull Manny mania a avut loc in 34 de tari. Spania este una dintre ele. Aici proaspatul rider Jart, Sergio Munoz, pe care vi-l prezentam saptamana trecuta tocmai a castigat biletul spre New York! Impreuna cu el pe podium Dani Delgado si David Lougedo-din teamul Jart de asemenea. Felicitari si sa speram ca Sergio va lua premiul I si la New York! Uno saludos!

 

Area52 roadtrip la Sibiu 10.06.2011

Post Image

Sambata 04.06.2011, a avut loc dupa cum stiti etapa de la Sibiu a Red Bull manny mania Romania 2011 - good vibes, atmosfera lejera si trickuri tech pe masura. Am fost si noi acolo iar baietii din Cluj au reusit sa faca un mic report video al eventului + the trip. Speram sa va placa! Noua in mod sigur ne-a placut si drumul si eventul si trickurile! Sa fie tot asa de acum incolo!