Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Traian Maxim
NUME: Traian Maxim
ORAS: Zalau

Roger Silva "contest murderer" for real! 20.04.2011

Post Image

Roger Silva, flow Jart, a dat un adevarat spectacol , reusind sa castige un contest organizat in Puertolano, Spania, sambata trecuta. Dupa ce am vazut clipul de mai jos, parerea noastre e ca Roger este o adevarata trickipedia. Checkout-ul contestului il puteti vedea mai jos iar in partea a doua puteti sa vedeti check outul acestuia in indoor Welcome Park!

Tomy reloaded - welcome back to skate! 10.04.2011

Post Image

"Dupa o pauza de 6 luni,m-am hotarat sa scot un edit si a iesit ce a iesit. Pace si respect din Cluj!" No hate allowed! Word! Editul il puteti vedea la "Citeste mai mult"!

Editul este realizat de Szili, il gasiti pe youtube - Solaris102. Peace!

 

The Dogway cover, Youness - castigator la BOTW!

Post Image

Coperta ultimului numar al revistei Dogway...Samuel Hererros flow like water for Jart!

Youness Amrani castigator la BOTW 2011 - VIDEO! Youness demonstreaza inca odata ca are tot ce trebuie pentru a fi amator Jart si in curand chiar pro!

Pagina oficiala Facebook - Jart skateboards

Post Image

Jart Skateboards are pagina oficiala de facebook....citeste mai departe (click pe titlu sau dreapta jos) Fiti mai aproape de rideri, stiri si eventuri de peste tot din lume si in special Europa! Suport europeean skateboarding!

Clip proaspat - restul pe facebook:

 

Lando footwear in Romania! - check it out! 03.04.2011

Post Image

Dragi prieteni, avem deosebita placere de a va anunta sosirea primilor shoes Lando, acum si in Romania! Lando footwear este o marca nascuta si crescuta in Europa, inspirata de skateboarding, bmx, arta, muzica si moda...