Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Traian Maxim
NUME: Traian Maxim
ORAS: Zalau

Tomy reloaded - welcome back to skate! 10.04.2011

Post Image

"Dupa o pauza de 6 luni,m-am hotarat sa scot un edit si a iesit ce a iesit. Pace si respect din Cluj!" No hate allowed! Word! Editul il puteti vedea la "Citeste mai mult"!

Editul este realizat de Szili, il gasiti pe youtube - Solaris102. Peace!

 

The Dogway cover, Youness - castigator la BOTW!

Post Image

Coperta ultimului numar al revistei Dogway...Samuel Hererros flow like water for Jart!

Youness Amrani castigator la BOTW 2011 - VIDEO! Youness demonstreaza inca odata ca are tot ce trebuie pentru a fi amator Jart si in curand chiar pro!

Pagina oficiala Facebook - Jart skateboards

Post Image

Jart Skateboards are pagina oficiala de facebook....citeste mai departe (click pe titlu sau dreapta jos) Fiti mai aproape de rideri, stiri si eventuri de peste tot din lume si in special Europa! Suport europeean skateboarding!

Clip proaspat - restul pe facebook:

 

Lando footwear in Romania! - check it out! 03.04.2011

Post Image

Dragi prieteni, avem deosebita placere de a va anunta sosirea primilor shoes Lando, acum si in Romania! Lando footwear este o marca nascuta si crescuta in Europa, inspirata de skateboarding, bmx, arta, muzica si moda...


Mosh it DOWN video - Happy b-day Mark Frolich! - 14.03.2011

Post Image

     {mosimage}{mosimage}

La multi ani Mark Frolich! Riderul german a implinit azi 25 de ani, si cu aceasta ocazie a lansat un proiect video pornit de Jart skateboards si sustinut de Ezekiel si Es - Mosh it down. Filmul cuprinde cateva parturi noi noute ale prietenilor lui Mark, si un mega , giga part a lui Mark insusi care se da pe absolut tot ce-i apare in cale. Unul dintre cele mai bune parturi din ultimul timp, viteza, trickuri tech-hardcore, gapuri si railuri super huge, stil maxim, e tot ce putem sa spunem. Dedicati 30 de minute din timpul vostru si urmariti filmul, nu puteti sa-l pierdeti! Click pe imaginea de mai sus, sau intrati direct pe www.moshitdown.com !Enjoy!

Mark Frolich is ripping and destroing tot ce intalneste in cale: railuri, ledgeuri, gapuri. Noul lui part este asteptat in aceasta luna cu mare interes. Ultimul trailer - nr. 3 realizat de el il puteti vedea in continuare:

{youtube}Udn8CW6ij0k{/youtube}