Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Peter Tapalaga
NUME: Peter Tapalaga
ORAS: Baia-Mare

Stair Wars - al 5-lea si al 6-lea shop clasificat in finala!

Post Image

Iata si al 5-lea shop clasificat in finala Stair Wars : Unlimited skateshop din Albi , Franta. Pentru al 6-lea shop clasificat cititi mai departe articolul pentru ca se merita - super edit!

Sergio Munoz - session in Tetuan skate-park

Post Image

Proaspatul amator Jart, care dupa cum se stie este un tech master (acesta castigand si Red Bull Manny mania Spania de curand) a facut un session de skate in Tetuan, parkul binecunoscut din Madrid. Ce a iesit puteti vedea accesand articolul! P.S. Cine credea ca Sergio stie doar tech skating s-a inselat mult! Omul rupe double setul si de pe normal si de pe switch si din manual!

Cristi Macaria mini part 2011 Jart Skateboards & Area52 - 11.07.2011

Post Image

Un mini part nou de Cristi M. cu trickuri din 2011 filmate inainte de a da bacul. Felicitari ca ti-i l-ai luat fratioare! Suntem bucurosi sa va anuntam ca Cristi a devenit flow member in teamul celor de la Jart. Enjoy the clip! Rate & comment! Sa fie un an bun si pentru tine! BIGY UP!


Intro Coldea Emanuel pentru Area52.ro - 11.07.2011

Post Image

Welcome to the team Ema! Suntem bucurosi sa anuntam ca Ema face parte din randul celor pe care-i ajutam, asa cu putem si noi, in limita posibilitatilor:). Cu aceasta ocazie a pregatit mini partul de mai jos, ca un intro pentru ce va urma! Sa fie un an bun de dat, multe trickuri bune si fara accidentari!

New web site area52.ro!!! - 11.07.2011

Post Image

Dupa o perioada de cercetari, planificari, designuri, beri pentru inspiratie, zile si nopti in care ne-am gandit cum o sa arate noul site, iata ca in sfarsit suntem mandri si foarte bucurosi sa anuntam lansarea lui OFICIALA! Speram sa va placa!