Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Peter Tapalaga
NUME: Peter Tapalaga
ORAS: Baia-Mare

Lukasz Suska presenting Lando Premium skate

Post Image

Riderul polonez a filmat un mic edit in care ne arata cateva trickuri "easy" steeazy intr-un local park. Good vides and good skating, featuring Lando Blunt - din colectia Premium skate. Enjoing the skate sound! And see the add - Lando is SUPER STRONG - nu crezi? incearca-i!

Premiera "All you need" - 06.07.2012 ora 18!!!

Post Image

Dupa cativa ani de la ultimul video oficial Jart, iata ca a sosit momentul ca noul film "All you need" sa fie lansat. Asa ca maine, 06.07.2012, in direct de la ora 18 puteti sa-l vedeti in transmisie directa la urmatorul link: http://www.facebook.com/jartskateboards/app_370486216352444! Bastien Salabanzi, Ivan Rivado, Denny Pham, Mark Frolich & the rest of the crew o sa ne arate la ce au lucrat in ultimii ani. Multa sudoare, trickuri incercate din nou si din nou pana la perfectiune, insa sigur vom vedea ceva deosebit, de estenta europeana! Parturile pe care le vom vedea reprezinta esenta fiecarui rider in parte. Nu suntem 100% siguri insa se poate ca si Cristi Macaria sa apara in film. Vom vedea asta maine! Ramaneti pe frecvente, luati-va un loc comod la calculator sau TV si enjoy! Intre timp va invitam sa mai vedeti odata trailerul:

Cristi Macaria - edit de ziua lui

Post Image

In 19 iunie a fost ziua lui Cristi, inca odata ii uram un calduros la multi ani! De ziua lui a trecut pe la shop, i-am dat o placa noua si a pus de un edit ziua in amiaza mare la peste 30 de grade caldura. 20 de ani-20 de trickuri. Ce a iesit puteti vedea mai jos, edit si re-edit din second view. Parkul este in Cluj. Enjoy!

Bastien Salabanzi stop nr. 2 Ontario - the movie

Post Image

Bastien Salabanzi, primul european care ia parte la Street League a fost de curand prezent la etapa a doua a Street League din Ontario, California. Un super park , totusi diferit de primul i-a pus pe toti competitorii in fata unei noi provocari. Drumul de data aceasta a fost mai lung pentru Bastien, totusi a dat super tricuri (double flip bs lipslide , sau vestitul cab double flip). In cele din urma nu a reusit sa se califice in finale , ratand la "mustata" ultimul tric de la scari, cand a prins 360 flipul insa nu a stat pe skate. Mai jos puteti sa vedeti filmul tripului editat de cei de la Jart si quick clipul cu el. Abia asteptm etapa urmatoare din Arizona!

Prezentare video Area52 shop

Post Image

Nu demult (cam de o luna) am reusit sa redeschidem shopul din Cluj. Aici puteti sa veniti, sa vedeti ,sa pipaiti si nu in ultimul rand sa fiti indrumati pentru a va alege produsele care vi-i se potrivesc cel mai bine. Am ramas fideli ideii de la care am pornit: aceea de a sprijini skateboardigul si scena de "extreme sports" din Europa si bineinteles din Romania. Brandurile noastre sunt toate nascute in Europa: Jart si Clan skateboards + hardware, skateurile complete Tricks, axe Iron, longboardurile Long Island, Jart apparel, Lando footwear si clothing, Allstargum. In cei 5 ani de cand existam am incercat sa sprijinim cat am putut riderii care au dat dovada seriozitate si talent si zicem ca am avut o importanta in a creste nivelul de dat. Gasiti noul shop la adresa: Str. Clinicilor, Nr. 42, Cluj-Napoca iar programul este de la 11 la 17:30. Pentru cei care nu sunt din Cluj am facut un video de prezentare al shopului, insa putem sa va spunem ca acesta arata deja mai bine si gasiti mai multe produse. oricum cand treceti prin Cluj va invitam sa ne faceti o vizita cu cel mai mare drag!  In video apar: Tomi, Gabi, Bogdan, iar editul si regia este realizat de catre Sili de la SLRD Media, pe aceasta ocazie ii multumim! Enjoy!