Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Peter Tapalaga
NUME: Peter Tapalaga
ORAS: Baia-Mare

Luna decembrie - luna cadourilor!

Post Image

Luna decembrie este luna cadourilor, asa ca fara multe explicatii va propunem urmatoarele:

1) Pentru orice pereche de shoes cumparata veti primi orice tricou sau accesoriu de pe site la alegere!

2) Pentru orice axe, placa, skate complet sau longboard cumparate veti primi un tool personalizat area52/Skate Transilvania sau un minicolor la alegere

3) Orice geaca/foita costa 150 de Ron iar orice hanorac/pantaloni costa 100 de Ron! Santa Claus is coming to town!

Tomy mini-edit 2011

Post Image

Dupa un an de dat, cu zile mai bune sau mai rele, Tomy a decis sa faca un mini-edit cu cateva trickuri la care a muncit destul de mult. Roadele muncii se vad si Tomy ne arata ca daca incerci si nu te dai batut nu are de ca sa nu-ti iasa, in edit aparand trickuri date de Tomy in acest an, progres fata de anii trecuti. Felicitari pentru ce ne arati, si noi te felicitam si pentru ce vedem cand te dai si nu apare neaparat in filmari, stim de ce esti in stare! Suntem in continuare alaturi de tine si la anul suntem siguri ca va fi mult mai bine! See you soon! Tomi leviteaza, Sili editeaza si fraza rimeaza! :)

Cristi Macaria trick bombs

Post Image

Cum sezonul de dat "outdoor" se apropie de sfarsit Cristi a decis sa scoata editul pentru 2011 acum. Cu toate ca a avut un an mai dificil cu cateva entorse destul de zdravene la glezne si un bac de luat, Cristi ne-a aratat ca daca ai destula vointa poti sa reusesti in toate: bacul luat, student in primul an de facultate si nu in ultimul rand trickuri de skate date in premiera pentru Romania. Pe langa asta Cristi a decis sa aplice si pentru visa la ambasada DC din Spania, noi suntem alaturi de tine si speram sa-ti reuseasca si acest lucru! Felicitari pentru acest an desi a fost mai incurcat, ne-ai aratat ca esti unul dintre acei skateri romani care duc la un nivel superior skateboardingul in Romania! Respect! Despite everything mergem pana la capat iar anul 2012 semne bune are! Multe din filmari si editurile sunt realizate de Jony, cool men!Cosmin Ruginosu part 2011

Post Image

Prima etapa a contestului anuntat de mai jos a fost castigata de catre Cosmin Ruginosu din Roman (jud. Neamt) Intamplarea a facut ca el sa scoata intre timp si un edit cu cele mai bune trickuri ale lui din 2011, asa ca va invitam sa vedeti editul mai jos. Ollieul trimis pentru concurs apare in edit la minutul 2:15 . Felicitari Cosmin pentru acest an, evolutia se vede de departe. Tricoul a plecat deja spre tine!


Do the trick: Crooked grind - Get the Tshirt

Post Image

Etapa a doua a contestului a inceput:

REGULI: la fiecare 14 zile vom da un trick de facut, ca un fel de tema de casa. Dupa ce aflati care-i trickul , luati skateul, un prieten/prietena sau chiar pe mama sau bunica cu o camera, mergeti la spotul STREET unde vreti sa dati trickul, il filmati, il uploadati pe youtube, vimeo si il postati pe pagina noastra de facebook. La sfarsitul celor 14 zile , cel mai bine dat trick va primi un tricou de la noi - Jart sau Lando la alegere. Atentie: conteaza si likeurile stranse pe pagina de facebook insa cel mai mult conteaza notele date de noi. Totodata concurenti au dreptul de a se nota uni pe altii. Mai departe veti gasi detalii legate de a doua etapa:

Al doilea trick: Crooked grind

Deci aveti 14 zile ca sa va filmati cel mai bun Crooked grind al vostru. Trickul trebuie dat la spot street la orice fel de obstacol: canta, rail. Se vor nota: spotul unde este dat, cat de clean este dat si cat de artistic este filmat. La descriere trebuie sa treceti: numele vostru si orasul unde este filmat trickul.

Bafta mare! Asteptam filmarile!

In ceea ce priveste concursul de "Best photo" am decis cu parere de rau sa-l anulam, deoarece interesul aratat de voi, cei care ar trebui sa participati este foarte scazut (o singura poza primita pana in 25 noiembrie 2011- pt etapa noiembrie este JENANT). Asa ca etapa noiembrie si decembrie se anuleaza! Continua doar concursul "Do the trick", care daca tot asa nu veti fi interesati se va anula si el.