Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Peter Tapalaga
NUME: Peter Tapalaga
ORAS: Baia-Mare

Etapa 4: Fs. TAILSLIDE

Post Image

 

REGULI: la fiecare 15 zile vom da un trick de facut, ca un fel de tema de casa. Dupa ce aflati care-i trickul , luati skateul, unprieten/prietena sau chiar pe mama sau bunica cu o camera, mergeti la spotul STREET unde vreti sa dati trickul, il filmati, il uploadati pe youtube, vimeo si il postati pe pagina noastra de facebook. La sfarsitul celor 15 zile , cel mai bine dat trick va primi un tricou de la noi - Jart sau Lando la alegere. Atentie: conteaza si likeurile stranse pe pagina de facebook insa cel mai mult conteaza notele date de noi. Totodata concurenti au dreptul de a se nota uni pe altii.

Etapa 4: FS. TAILSLIDE, poate fi dat fie pe canta, fie pe rail, in orice scenariu posibil de imaginat! Doar sa fie street! BAFTA!

 

Edit Neo Iasi 2011

Post Image

Dupa un an de dat Andrei, aka Neo , din Iasi a scos editul pe care vi-l prezentam si voua mai jos. Se vede clar evolutia de la ultimul edit , insa anul 2012 trebuie sa aduca atat lui Andrei cat si la toti skaterii din tara trickuri noi si mult fun! Enjoy the video!

Castigator etapa 3 : Do the trick heelflip- Get the t-shirt!

Post Image

Etapa a 3-a a contestului Do the trick get the t-shirt s-a incheiat, iar in urma analizarii celor 2 filmari primite! am luat decizia ca Rares din Cluj sa primeasca tricoul! Amandoua heelflipurile au fost bune insa a lui Rares a fost dat cu un pic mai mult stil si control. Felicitari si lui Robert din Craiova care se vede, vine repede din spate! Urmatoarea etapa va fi anuntata in curand!

 

Rares Cluj

Robert Craiova

Double R, double C!:)

 

La multi ani, sanatate si trickuri in 2012!

Post Image

Area52 va ureaza un sincer si calduros LA MULTI ANI! Fie ca 2012 sa va aduca doar bucurii si trickuri noi pe skate! Long live skateboarding! Cu aceasta ocazie va invitam sa aruncati o privire peste articolul de la urmatorul link: http://www.latimes.com/entertainment/news/la-ca-1003-skateboard_pictures,0,4069421.photogallery "Photos: Skateboarding's raw beginnings!" Asta pentru a ne aduce aminte de inceputurile skateboardingului, ce a fost si ce a ajuns azi! Inca odata LA MULTI ANI!

Harpon Skate Video - Romania 2011 compilation

Post Image

Un "mega mix" mult asteptat de trickuri date in anul 2011 pe plaiurile mioritice si spatiul carpato-danubiano-pontic. Apar skateri din toate colturile tarii. Felicitari celor de la Skating the Fish pentru tripuri si efort si in special lui Alex Costin pentru munca depusa la editarea filmului! Harpon the fish! 2012 - it's gona be the year!