Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Peter Tapalaga
NUME: Peter Tapalaga
ORAS: Baia-Mare

Bastien Salabanzi - NEW footage 2012!

Post Image

Bastien Salabanzi este o legenda in skateboarding. Acest clip filmat in street parkul din Bordeaux ne demonstreza inca odata acest lucru. Maxima apreciere pentru Bastien! Footage din 2012! Street part coming soon...

Steve King "offcuts" edit

Post Image

Dupa ce Steve a facut un super part pentru filmul "Big Push" , a continuat sa filmeze si pentru viitorul video de la Jart. Filmarile "offcuts", care nu vor aparea in video, au fost puse in acest mini part in care riderul Jart U.K. face un super show.Inca odata Jart is supporting europeean skateboarding at his finest!

Preview profil Traian din Zalau

Post Image

Traian-Vasile Maxim este o figura usor de recunoscut in peisajul skateboardingului romanesc. Cu parul afro, verde, tuns punk sau cu codita, trebuie sa recunoastem ca iasa in evidenta peste tot pe unde l-am intalnit:). L-am cunoscut in urma cu vreo 4 ani cand trecand prin Zalau am decis sa ma opresc sa ma dau un pic in parkul de acolo. Si bine am facut! Traian este un skater cu suflet mare. Acesta este promoul pentru editul lui care va contine filmari din ultimii 3 ani. Multumim Traian pentru apreciere, in curand videoul intreg!Christoph Radtke flow pentru Clan010

Post Image

De ceva vreme Christoph Radtke este flow pentru Clan010 Germania. Baiatul dupa cum se vede in video are niste skilluri evidente iar editurile lui sunt foarte bine realizate, cu "sentiment" cum s-ar zice. Astfel "Clanul" marit cu un membru!

Cian Eades in Sidewalk magazine!

Post Image

Cian Eades, amator la Jart de ceva vreme, apare in ultima editie a Sidewalk magazine cu un interviu pe mai multe pagini acompaniat de poze bune. Iar ca aparitia sa nu fie doar prin imagini statice baietii din crewul "MountKennett boys" au realizat acest mini edit de "backup" denumit "Best of ledge/stairs" in care Cian super distruge parkul din orasul sau natal Limerick, Irlanda! SUPER IRISH SKILLS! Enjoy!