Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Traian Maxim
NUME: Traian Maxim
ORAS: Zalau

Area52 roadtrip la Sibiu 10.06.2011

Post Image

Sambata 04.06.2011, a avut loc dupa cum stiti etapa de la Sibiu a Red Bull manny mania Romania 2011 - good vibes, atmosfera lejera si trickuri tech pe masura. Am fost si noi acolo iar baietii din Cluj au reusit sa faca un mic report video al eventului + the trip. Speram sa va placa! Noua in mod sigur ne-a placut si drumul si eventul si trickurile! Sa fie tot asa de acum incolo!

Jart Stair Wars - super contestul verii 08.06.2011

Post Image

Acum va spunem de Stair Wars, un contest organizat de Jart skateboards, din pacate in doar 6 tari europeene (Romania not included anul acesta). Regulile sunt simple: contestul e o batalie intre teamurile shopurilor din cele 6 tari. Fiecare shop a facut un clip cu trikuri la scari. Cele mai bune clipuri si shopuri s-au calificat in semifinale. Finalele vor avea loc in Spania iar premiile vor fi de 10.000 de euro! Shopurile din finale vor fi anuntate in urma vizionarii clipurilor de prezentare a shopurilor. Atentie: riderii shopurilor sunt doar shop sponsored, nu sunt amatori sau pro! Primele clipuri au aparut si noi o sa vi-i le prezentam unul cate unul in partea de "citeste mai mult". Asa ca enjoy once again!

Sergio Munoz - tech master din Madrid AM Jart! 01.06.2011

Post Image

In decursul ultimei luni v-am prezentat 3 rideri noi din familia Jart: Ricky Webb si Nick Fiorini pentru Jart U.S. si "contest murderer" - brazilianul stabilit in Spania, Roger Silva. Toti sunt rideri care promit multe pentru viitor si care se dau la maxim iar Jart skateboards arata ca investeste in skaterii care au potential pentru a duce skateboardingul cu un nivel mai sus. Iata ca avem si numele celui de-al 4-lea nou rider Jart al acesei luni: Sergio Munoz, locuitor al Madridului (capitala Spaniei), care are niste skiluri tech foarte bune iar clipul de prezentare ne demonstreaza acest lucru. Welcome to the family bro!


Nick Fiorini - atitudine si stil pentru Jart U.S 20.05.2011

Post Image

Nick Fiorini este noul team member al teamului Jart America de Nord. Fiti pregatiti sa vedeti un clip random dar cu niste trickuri foarte bun. Atitudine si stil la Nick. Welcome to the familly bro! Necunoscut de multi Nick dovedeste ca daca ai talent vei fi sigur descoperit de cineva care apreciaza! Jart skateboards all the way!

Bine ai venit in AM team Roger! - 15.05.2011

Post Image

Daca acum cateva saptamani cva spuneam de Roger ca este un "contest murderer" iata ca acesta a devenit noul membru al teamului de amatori Jart. Mai jos puteti vedea partul lui de introducing. Jos palaria, trikuri pe teava si stil. Bafta mare Mr. Silva!