Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Peter Tapalaga
NUME: Peter Tapalaga
ORAS: Baia-Mare

Etapa 6 Do the Trick: bs. noseslide - get the t-shirt!

Post Image

Iata ca Do the trick - GET the T-shirt se reintoarce! Etapa nr 6: bs. noseslide! Trickul poate fi dat in orice scenariu posibil de imaginat atata timp cat este street. Sunt acceptate orice variatiuni ale trickului gen: flip in, out, shovit out, bigspin in/out, etc! Data start: 16.04.2012, data sfarsit: 01.05.2012. BAFTA!

REGULI: la fiecare 15 zile vom da un trick de facut, ca un fel de tema de casa. Dupa ce aflati care-i trickul , luati skateul, unprieten/prietena sau chiar pe mama sau bunica cu o camera, mergeti la spotul STREET unde vreti sa dati trickul, il filmati, il uploadati pe youtube, vimeo si il postati pe pagina noastra de facebook. La sfarsitul celor 15 zile , cel mai bine dat trick va primi un tricou de la noi - Jart sau Lando la alegere. Atentie: conteaza si likeurile stranse pe pagina de facebook insa cel mai mult conteaza notele date de noi. Totodata concurenti au dreptul de a se nota uni pe altii.

Sarbatori Fericite!

Post Image

Area52 va ureaza sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Cu aceasta ocazie va transmitem si faptul ca reducerile sunt valabile inca 2 zile, de marti, 17.04.2012 lucrurile reintorcandu-se la normal.

VOTE 4 Bastien Salabanzi - Street League!

Post Image

Calificarile europene pentru Street League vor incepe in 10 aprilie 2012. 13 pro, 13 zile, 13 ore de dat pentru fiecare iar la sfarsit cel care ia cele mai multe voturi are viza spre America. Bastien Salabanzi a fost invitat sa ia parte la calificari, asa ca un vot in plus de la voi nu strica. Lista completa cu cine participa la calificari (pro din Europa):  Chris Pfanner, Albert Nyberg, Javier Sarmiento, Josef Scott, Michael Mackrodt, Manuel Margreitter, Wieger Van Wageningen, Roberto Aleman, Max Genin, Chris Oliver, Neil Smith, Bastien Salabanzi, Thomas Stejkal.

O "batalie" care merita vazuta 100%. Teaserul pentru calificari spune tot:

Bastien Salabanzi - second Best Trick la Simple Session 2012

Post Image

Bastien a calatorit weekendul trecut (31.03-01.04.2012) in capitala Estoniei, Tallin unde are loc anual un super event denumit Simple Session la care se intalnesc rideri in principal din toata Europa - SKATE si BMX. Anul acesta au fost prezenti un numar foarte mare de rideri la ambele categorii, iar parkul indoor mai aranjat ca niciodata. Dupa doua zile de skateboarding intens Bastien a iesit pe locul 11 in clasamentul general si pe locul 2 la Best Trick (bigspinflip-fs board pe handrail). Filmarea raw de la best trick o puteti vedea mai jos! Felicitari Bastien!

Mathieu Dupuy la spotul de acasa!

Post Image

M. Dupuy a filmat acest edit de primavara in parkul de acasa, adica din Bayonne. Concrete, ledgeuri, rails, scari, un park cum trebuie, Mathieu ne arata ca este un skater complet. In edit apare si Eddy Capo, bun prieten de-al lui Mathieu. Skate pe sunetul propriilor chitari - mare hobby al celor doi.