Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Peter Tapalaga
NUME: Peter Tapalaga
ORAS: Baia-Mare

Pop-In-Pop-Out

Post Image

David Lougedo, riderul spaniol din Galitia a facut si el o vizita la Ambasada. Skateboarding cu POP in si OUT asa cum ii zice si titlul. Enjoy the edit:

REDUCERI de primavara la Area52!

Post Image

Incepand de azi 07.03.2012 avem SPRING SALES!!! Preturile sunt dupa cum urmeaza:
-placa Jart/Clan logo (grip Jart inclus) = 164 Ron
-placa Jart pro model(grip Jart inclus) = 174 Ron
-roti Jart = 80 Ron
-axe Iron = 145 Ron
-skate complet Tricks = 230 Ron
-longboard Long Island = 480,500,550 Ron
-fingerboard single pack = 20 Ron
-fingerboard pack 3 = 30 Ron
-orice tricou = 40 Ron
-orice sapca, curea, portofel = 40 Ron
Reducerile se aplica la produsele existente in acest moment pe site, care sunt din colectiile trecute! Va reamintim ca toate placile Jart si Clan beneficiaza de garantie in caz de delaminare. Reducerile la shoes continua! Time to SKATE! Preturile produselor vor fi updatate pe site in cel mai scurt timp!

Skate-park in Cluj-Napoca - the CONSTRUCTION!

Post Image
Dragi prieteni, cu deosebita placere va anuntam ca lucrarile la mult asteptatul skate-park din Rozelor au inceput, azi 05.03.2012! Multumim tuturor celor care au crezut in acest vis si care ne-au incurajat tot timpul, iar celor care nu au crezut sau inca nu cred le spunem doar ca "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"! Let the dreams come true! Peace & love from Cluj-Napoca - 2012!

O ora in park cu Samuel Herreros

Post Image

Riderul Jart a petrecut o ora in unul din cele mai mari parkuri indoor din Spania: Picnic skate-park. Imbracat in verde parca sa se asorteze cu rampele acesta ne arata super big tricks in ora alocata filmari acestui part. Super all around skills combinate cu viteza nu au cum sa dea gres. Take a look!

Jart PRO team la Ambasada

Post Image

Bastien Salabanzi, Ivan Rivado si Mark Frolich au petrecut cateva zile in Barcelona unde s-au dat in parkul Ambasadei. Prima data au fost amatorii cei care au facut un edit acolo, iata ca acum a fost randul celor 3 pro sa "distruga" parkul. Super trickuri venite de la rideri europeni, facute super lejer, care par a fi o joaca de copil. Acest PART TREBUIE vazut! Iata si linkul:

http://www.thedcembassy.com/articles/view/jart-pro-team