Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Peter Tapalaga
NUME: Peter Tapalaga
ORAS: Baia-Mare

Area52 este alaturi de voi si va rasplateste fidelitatea!

Post Image

Ca de obicei Area52 este altaturi de skaterii din intreaga tara si incearca zi de zi sa-i motiveze sa se dea. Am sponsorizat eventuri si rideri, am ajutat cum am putut skateri din diferite colturi ale tarii iar incepand cu 1 iulie 2011 am introdus urmatorul sistem de multumire si rasplatire a fidelitatii...

Cum a fost la Tare ca Piatra 6

Post Image

Dupa cum stiti weekendul trecut a avut loc Tare ca Piatra, editia a 6-a!!! Am ajuns acolo 5 clujeni cu masina iar inca 3 au venit cu autostopul, iar dupa peripetii au ajuns si ei cu bine sambata dimineata. Cei cu masina am ajuns, am mancat, ne-am cazat iar apoi am dat un session de skate care s-a intins pana pe la 3 noaptea, asa sa fie somnul mai usor.A doua zi....

Tare ca Piatra concursul din Piatra Neamt!

Post Image

NE VEDEM MAINE!-La Piatra Neamt va avea loc TARE CA PIATRA editia a VI-a, concurs national de downhill si skateboarding. Între 23-24 iulie sportivi din întreaga tara se vor întâlni pe Muntele Cozla, unde organizatorii au pregatit pentru ei noul traseu permanent de downhill si un skatepark deja bine cunoscut. Seara se va petrece ca la carte, cu DOC, Deliric1,VD aka CTC.
Teaser eveniment: apare si Alin din Piatra-Neamt ,care anul trecut a luat locul 2 la park!

Ivan Rivado castiga Mystic Cup 2011 - sectiunea bowl!

Post Image

Iata ca in al doilea an la rand Ivan Rivado castiga sectiunea be bowl de la Mystic World skate cup desfasurata de curand in Praga, Cehia. Astfel Ivan demonstreaza inca odata capacitatea lui fenomenala de a se da in bowluri.  Un skater complet care se da extraordinar si street! Verificati placile pro model ale lui pe care le avem disponibile pe site. Grafica de la Cutoffs series cel putin este gandita de el, asa ca spune destule! Un clip de prezentare a lui IVAN, Respect!:

Stair Wars - al 5-lea si al 6-lea shop clasificat in finala!

Post Image

Iata si al 5-lea shop clasificat in finala Stair Wars : Unlimited skateshop din Albi , Franta. Pentru al 6-lea shop clasificat cititi mai departe articolul pentru ca se merita - super edit!