Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Peter Tapalaga
NUME: Peter Tapalaga
ORAS: Baia-Mare

Cluj Napoca skateboarding - edit de Halloween

Post Image

Un scurt edit facut cu ocazia Halloweenului de cativa tineri rideri clujeni. Santa Claus, Indiana Joes, Mr. Tuiger, Ms. Skeleton, Speedy Gonzales & Cow are having a good time on this one! Cluj-Napoca 2016.

 

New Jart rider: Joan Galceran

Post Image

Jart skateboards are unul din cele mai mari teamuri din Europa in acest moment. In fiecare moment sunt rideri noi care incearca sa faca parte din aceasta mare familie. De curand, spaniolul Joan Galceran a devenit parte din acest team...e vorba de teamul international de FLOW. Un mini edit s-a facut iar noi vi-l aratam si voua! Ultimul trick este incredibil, PE Bune!

 

CNKRUE - park project 2016

Post Image

Crew - ul din Cluj, CNKRUE a pregatit si in acest an un mic edit cu footage din parkul Rozelor. Baietii afirma: "Proiect prnit de la inceputul anului 2016 si finalizat in octombrie. Este o reprezentare a atmosferei care inconjoara si defineste parcul Rozelor din perspectiva unui cetatean care a petrecut mult timp in acest loc, numit skatepark. (skate de la skateboard, nu trotineta sau pennyboard sau longboard sau bicicleta cu pana pe soate si in nici un caz loc de joaca, adica topogane pentru copiii sub 10 ani".   Skateparkul poate fi un loc periculos pentru copii lasati nesupravegheati sau care nu au nici o legatura cu sporturile de actiune. Si am avut in Cluj cateva cazuri in care s-au intamplat accidente din acest motiv. Acest film este si un semnal de alarma.

 Jart Skateboards - Mexico Tur!

Post Image

Cand spui o "excursie in Mexic" lumea se gandeste poate la zile calduroase, umbrelute pe plaja si o bere Corona , insa un tur de skate nu se desfasoara chiar asa. Anul acesta, Carlos Neira, Sergio Munoz, Mark Frolich, Carlos Zarazua, Adrein Bulard, Isaac Garcia s-au alaturat lui Fernan Origel, originar din Mexic intr-un trip printr-o tara uimitoare din multe puncte de vedere, gasind noi si incredibile spoturi de dat. Probabil nu a fost chiar usor avand in vedere de cate ori apar echipajele de politie in acest mini edit. Recomandam! Merita vazut.

 

New Jart, Antiz, Mosaic skate hardware la Area52!

Post Image

Vestile bune continua, asa ca va anuntam ca am primit hardware nou dupa cum urmeaza: Skateuri complete Jart & Tricks, tooluri, bine indragitul deja GRIP GUM de la Mosaic, si NOUA colectie de placi ANTIZ, asezonate cu rotile speciale pentru flat mai prost, duritatea de 85A, care vin in 2 dimensiuni : 54 & 56 mm...pe langa astea multe alte produse, pe care le gasiti in sectiunea SHOP. Bucura-te de vremea buna care a mai ramas!