Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Peter Tapalaga
NUME: Peter Tapalaga
ORAS: Baia-Mare

Puterea Skateboardingului - un documentar National Geographic

Post Image

Skateboardingul este un liant foarte bun care uneste oamenii. In Africa de Sud exista un mic skate-camp in mediul rural care a schimbat foarte mult vietile si mentalitate tinerilor din aceasta regiune. National Geographic a facut un documentar pe aceasta tema iar rezultatul este unul care chiar te atinge. Iti vei da seama de Puterea ce o are skateboardingul. Is Life changing. ENJOY!


Slow Motion montage by Don Alexandru

Post Image

Un montaj cu cateva trickuri in super slowmotion cu o claritate super buna facut de Don Alexandru, featuring skaters: Vladi Bojn si Costea Razvan. You can learn how to nosegrind!

 

YOW - Your Own Wave, pentru surferul din tine

Post Image

YOW sunt niste cruisere speciale care simuleaza foarte bine feelingul de surf, doar ca pe asfalt. Te dai pe surf dar poti sa o faci doar o saptamana pe an? Sau vrei sa inveti sa faci surf si nu mai ai rabdare? Ia-ti un YOW si vei avea propriul tau val la dispozitie tot timpul, inclusiv cand mergi la cumparaturi. Va spunem ca e super fun! Check the video:

Super Deal la shoes!

Post Image

In aceasta perioada am decis sa avem un Super Deal la shoes, asa ca veti gasi reduceri mari la toti shoesii din shop. Lando incepand de la 135 Ron, Vans de la 170 si Circa de la 210. Verificati sectiunea shop/shoes! 

Art meets Skateboarding: Game of Skate la Gara Mica Cluj-Napoca!

Post Image

Anul acesta a fost un in care s-a progresat destul de mult. Din pacate in Cluj-Napoca nu am prea avut concursuri de skate ca si in alti ani, insa am avut un tur cu o echipa extraordinara, Antiz, ceea ce a fost foarte, foarte frumos! Acum pe sfarsit de sezon, am reusit sa organizam o intalnire a skaterilor clujeni si nu numai intr-un spatiu acoperit unde am facut un mic concurs de Game of Skate, ceea ce nu s-a mai facut de cativa ani buni in Cluj. Atmosfera frumoasa, trick dupa trick, multi participanti si voie buna. Asa a fost actiunea la Gara Mica! Insa imaginile vorbesc de la sine. Eveniment organizat de Area52 in colaborare cu spatiul cultural Gara Mica!