Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Peter Tapalaga
NUME: Peter Tapalaga
ORAS: Baia-Mare

LA MULTI ANI 2017!

Post Image

Anul 2016 a fost un an plin. Trickuri grele "dezlegate", road tripuri prin tara si un tur super special cu baietii de la Antiz skateboards. Am luat parte la realizarea primului numar al revistei RoTric, revista 100% skateboarding romanesc, am adus branduri noi in shop cum ar fi Sk8Mafia, Mosaic, YOW, Vans, iar de ajutat am ajutat si noi cum am putut scena skateboardingului romanesc, prin diferite premii acordate la concursuri si sustinerea riderilor nostri. Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi si tuturor celor care sustin si fac ceva pentru skateboardingul romanesc! Fie ca 2017 sa fie un an mai plin cu multe reusite, sanatate , fericire si iubire!
LA MULTI ANI 2017! PEACE & LOVE! See you on your boards, because skateboarding is so much More Than Wood Under Your Feet!


Cohal Cristian - Full Part YO!

Post Image

Cohal Cristian este un hardworker. Ii place la nebunie sa se dea pe skate si isi petrece in fiecare zi cateva ore pe placa. In ultimii 3 ani a tot filmat si a filmat iar cele mai bune trickuri scoase le-a pus cap la cap si a rezultat acest edit. Hard work, skate harder! Un part foarte frumos pe care Grasu ni-i l-a oferit cadou de Craciun. Thanks DUDE! La cate mai multe trickuri bune si parturi frumoase! Enjoy!

 

Cruzade Skateboards - KAKO part 2016

Post Image

Cruzade Skateboards reprezinta cu adevarat stilul oldschool de dat. Veti vedea multe graburi, bonlessuri , no-complyuri date pe curburi sau oriunde la viteza mare. Kako este unul dintre pro-riderii din teamul Cruzade si este un rider care se da de o viata. Iar asta se vede cu siguranta. Partul lui din 2016 il puteti vedea fix mai jos ;)

 Christmas Treat @ Area52 shop!

Post Image

Decembrie este o luna speciala, pe langa faptul ca este ultima luna din an este si luna cadourilor.Asa ca, Area52 shop a pregatit cateva pachete speciale si daruri de Craciun doar pentru voi! CRACIUN FERICIT!


Alex Decunha - Barcelona edit in 4 zile.

Post Image

Alex Decunha este un rider flow Jart din Anglia care are un bagaj foarte mare de trikuri de la tech la hardcore. Acest edit a fost filmat in totalitate pe durata a 4 zile in Barcelona si prezinta cele mai faimoase spoturi din acest oras. Super incursiune in skate-spots Barcelona! ENJOY!