Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Peter Tapalaga
NUME: Peter Tapalaga
ORAS: Baia-Mare

Bobby De Keyzer - HABITAT Skateboards

Post Image

Bobby De Keyzer este un rider Pro la Habitat skateboards, brand pe care cu mandrie am reusit sa-l aducem si la noi in shop. Partul de mai jos este ultimul lui part pentru Converse si este foarte , foarte bun! Incredibil la ce nivel s-a ajuns in ziua de azi! Viteza, control si trickuri extraordinare! Enjoy!

 

Jart Skateboards trip to UK!

Post Image

Acum cateva luni, Carlos Zarazua, Carlos Neira, Adrien Bulard, Cian Eades, Fernan Origel si Mark Frolich, insotiti de crewul de cameramani si fotografi s-au aventurat in Anglia, o tara nu chiar foarte prietenaosa cu skateboardingul, asta deoarece acolo ploua destul de mult. In putinele zile fara ploaie pe care le-au prins baietii s-au dat la maxim si au scos niste trickuri chiar bomba. Daca veti urmari editul veti intelege ce vorbim. ;)


Paste Si Sarbatori FERICITE!

Post Image

Zilele acestea am avut ca oaspeti in Cluj un crew de 5 skateri din Slovacia, fix acum in perioda Pastelui. Impreuna am iesit o zi la dat si am filmat cateva lineuri si trickuri iar Mr. Alin a fost si el in vizita la Cluj saptamana asta, asa ca am facut un edit de Paste. Only Good Vibes allowed! Va dorim Sarbatori si Paste cat mai fericite alaturi de cei dragi si pe placa!

 

Welcome SPRING! - New colections @ Area52 skate-shop

Post Image

Primavara a ajuns in sfarsit. Dupa lungile nopti de iarna si scurtele zile friguroase, iata ca soarele straluceste din nou pe cer cu caldura, incalzindu-ne inimile si lungind zilele de skate. Colectiile noi de la Jart, Sk8Mafia, Antiz, Long Island, Iron Trucks, Tricks si multe altele au ajuns si ele in magazin asteptand sa ajunga la voi. Anul acesta totul este mai fresh, este mai bun, fiecare brand depasind ce a fost anul trecut. Placile Jart vin cu 4 forme, de la Low concave la Super High concave, rotile standard vin acum cu duritatea de 102A,  Skate Mafia are forma binecunoscuta lunguiata iar Antiz cu forme care mai decare. Toate facute din cel mai bun artar canadian. Axele Iron vin in noua generatie cu Hollow kingpin, un aliaj mult mai bun la fel si gumele. Long Island cu axele Caliber de 50 sau 44 de grade cu o grafica nemaipomenita iar roti super smoth ca sa simti cum plutesti pe asfaltul incalzit de vara.  Dar ce sa mai atat...va veti convinge singuri, iar cei care deja ne-au vizitat s-au convins. Va mai pregatim o surpriza insa nu o dezvaluim inca pentru ca am strica-o. ;) Doar ganduri si vibratii pozitive! Sa aveti un sezon pe placa cat mai bun!

REDUCERI: 20.01.2017-01.03.2017

Post Image

Avem o veste buna pentru voi: pana la 1 martie avem reduceri masive la marea majoritate a produselor din shop. Astfel toti shoesii vor fi intre 119 si 179 Ron, Longboardurile intre 399 si 599 Ron, Cruiserele de la 179 Ron, tricourile 39 Ron, hanoracele 79 Ron,asa mai departe si hardware skate. Verificati sectiunea shop ;)