Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Peter Tapalaga
NUME: Peter Tapalaga
ORAS: Baia-Mare

Victor Pellegrin - SOSH HIGHLIGHT 2017

Post Image

Victor Pellegrin este un skater care pe langa faptul ca se da extraordinar de bine, in full power si speed este si o persoana deosebita. Spunem asta deoarece am reusit sa-l cunoastem anul trecut cand a fost in trip cu teamul Antiz in Romania. Victor a realizat un clip pentru SOSH anul acesta iar acest clip este asa cum este si Victor: amuzant si cu personalitate! Vizionati-l!


01.04.2017-04.06.2017: Reduceri FOR the KID in YOU!

Post Image

Odata cu 1 iunie, zi de mare sarbatoare pentru copii de pretutindeni, ne-am hotarat sa o celebram in felul nostru prin reduceri la produsele selectate! Astfel ca unele placi, skateuri complete , longboarduri, cruisere , etc vor avea reduceri substantiale. Doar dati-va un pic pe site si veti vedea despre ce vorbim! Speram sa prinda bine tuturor copiilor si tuturor celor care inca simt copilul din ei!Skate Generation!

 


Jart Skateboards - vizita la parkul Transworld Skateboarding!

Post Image

Odata cu ultima lor excursie in California, teamul Jart skateboards a fost invitat si la skate-parkul TWS, unde s-au dat o zi intreaga si au filmat acest edit. Totul a fost filmat intr-o singura sesiune de dat asa ca ceea ce a iesit putem spune fara doar si poate ca este foarte, foarte bun!

 

 

Chris Joslin - MINDBLOWING part!

Post Image

Chris Joslin este unul dintre cei mai talentati skateri ever si asta nu se pune la indoiala. In momentul de fata este, zicem noi in top 5 rideri street pe planeta iar partul de mai jos arata de ce. Nu va lasati indusi in eroare de usurinta cu care face trickurile, in spatele fiecarui trick este o munca si un efort colosal! Respect Joslin!


YOW - distractie in snake run!

Post Image

Cruiserele YOW (YOUR OWN WAVE) sunt o noutate in domeniul longboarding/crusing.Axul din fata este revolutionar si implica un sistem bazat pe arc,care ofera riderului un feeling foarte asemanator cu surfingul. Practic e ca si cum ai face surf pe asflat. In caz ca nu se doreste activ,acest sistem, se poate bloca si astfel cruiserul devine unul normal. Cruiserul vine cu un set de 3 arcuri diferite cu grosimea de 3,4 sau 5 milimetri, care se pot monta pe ax, in functie de preferinta riderului. Acest crusier/surf-skate este ideal pentru toti cei care vor sa experimenteze sau sa exerseze senzatia surfingului pe asfalt! Mai jos puteti vedea cat este de fun sa te dai cu aceste cruisere, mai ales ca vremea de afara te imbie la miscari de genul! Area52 este singurul shop din tara unde puteti vedea si testa aceste noi cruisere...VA ASTEPTAM LA O TURA!