Area52 transport gratuit la comanda de peste 250 lei
Branduri
Comunitate
  • youtube iconProfil Saptamanal
Peter Tapalaga
NUME: Peter Tapalaga
ORAS: Baia-Mare

Footprint Insoles' "Communist Wonderland" Video

Post Image

Footprint Insoles au branturi si produse de inalta calitate, iar in video-ul asta team-ul a explorat marmura comunista din China si au pus branturile la test. Produsele Footprint Insoles, inclusiv sosete cu protectii pentru skate, se pot gasi la noi in shop sau online la sectiunea Footprint Insoles.

 

Cohal "Grasu" Cristian's entry for Dew Tour AM Search Barcelona

Post Image

Cohal "Grasu" Cristian s-a dat pe skate mult in ultimul an, a strans cele mai bune filmari ale lui, le-a pus cap la cap cu ajutorul tovarasului lui Edi D. iar rezultatul final este aici! Acest video este sansa lui la un trip la Dew Tour AM Series Barcelona asa ca vizionati clip-ul si hai sa il ajutam sa ajunga in Barcelona! O sa punem si link-ul unde se poate vota, cand vor da drumul la vot.


GO SKATE DAY 2017 Cluj-Napoca

Post Image

Go Skateboarding Day a avut loc anul acesta in mai multe orase din tara, dar si in toata lumea. In Cluj ne-am organizat pentru un street session cu mai multe spoturi si un Game Of Skate la spot-ul OG din Cluj-Napoca la CEC. Baietii s-au dat toata ziua, trickurile au iesit, soarele a fost cu noi, si vibe-ul pozitiv. SLRD Media a facut o mica recapitulare video despre cele intamplate, asa ca va dorim vizionare placuta si un sezon de skate excelent!

 

Cohal Cristian Barcelona Edit Spring/Summer 2017

Post Image

Cohal Cristian, rider Area52 si Jart, a fost plecat in anul 2017 de 2 ori la Barcelona si asta e rezultatul final dupa munca depusa.  Cohal zis si "Grasu" este un hardwork-er adevarat cand vine vorba de skate asa ca va invitam sa vizionati clip-ul lui nou. TOP!

 

LANDO 2017 - New Colection in Shop!

Post Image

Noua colectie Lando 2017 a ajuns si la noi. Un progres foarte mare in ceea ce priveste designul, constructia, calitatea. Anul acesta avem modele atat cu talpa CUPSOLE, VULCANIZATA cat si din SPUMA. Multe culori, pentru multe gusturi, keeping it simple! Atat pentru colectia skate cat si pentru cea street. LIFE IS A BEACH!